Bestyrelsen gennemfører ændringer i Hillerød Forsyning

Pressemeddelelse

Hillerød forsyning kigger ind i en række store projekter som i høj grad driver den grønne omstilling i Hillerød Kommune og hjælper virksomheder i kommunen med forsyning til konkurrencedygtige priser samtidig med at omkostninger til varme holdes lav for kommunens kunder af fjernvarme fra Hillerød Forsyning.

Den udvikling er vigtig. Derfor har det været vigtigt for bestyrelsen i Hillerød forsyning at betone, at Hillerød forsyning er et kommunalt ejet selskab. Bestyrelsen vil derfor behandle oplæg om dette på det førstkommende bestyrelsesmøde og fortsætte arbejdet med hvordan Hillerød Forsyning tydeligere fremstår som kommunalt ejet selskab, uden at gøre køb på krav om, at selskabet skal være selskabsmæssigt adskilt fra Hillerød Kommune.

Som konsekvens af dette, er der i Hillerød forsyning gennemført en række ændringer. B.la.:

• Indholdet af lønpakker for ledelsen i Hillerød Forsyning bliver ændret, sådan at firmabiler fremadrettet ikke længere indgår i lønpakkerne Derfor behandler bestyrelsen på det kommende bestyrelsesmøde et konkret oplæg til beslutning om dette.

• Topledelsen slankes, med den konsekvens, at affaldsdirektør Peter Maltha er blevet opsagt og fratræder sin stilling. I forbindelse med den efterfølgende reorganisering, er det præciseret, at der i selskabet kun er en direktør og det er den administrerende direktør. Titlerne i topledelsen tilpasses titler som anvendes i flere andre forsyningsvirksomheder.

• Bestyrelsen ønsker at styrke Hillerød Forsynings kommunikation. Hillerød Forsynings informationsforpligtelser vil derfor blive opprioriteret, så der skabes maksimal indsigt i Hillerød Forsynings forhold og en styrkelse af virksomhedens eksterne kommunikation.

Bestyrelsen for Hillerød Forsyning udtrykker fuld tillid til ledelsen i selskabet og til administrerende direktør Søren Støvring. Bestyrelsen er meget tilfreds med de faglige resultater Hillerød Forsyning har opnået. Hillerød Forsyning har en ledelse som kan gennemføre de faglige og projektmæssige opgaver, som virksomheden står overfor og som vil medvirke til at gøre Hillerød til en mere grøn kommune.

For bestyrelsen i Hillerød Forsyning handler det om at komme videre med de projekter, der er helt afgørende for at vores profil i Hillerød kommune kan blive endnu mere grøn. Det er ikke mindst et nyt dampværk. Grøn fjernkøling til Nyt Hospital Nordsjælland. Snart et nyt vandværk og opdateringer på renseanlægget så vi kan rense alt spildevand for medicinrester – og i øvrigt rense vandet bedre. Alt sammen forudsætninger for både Hillerøds grønne omstilling og for den rivende udvikling og vækst vi oplever i Hillerød Kommune.

På vegne af bestyrelserne for Hillerød Forsyning.

Klaus Markussen

Bestyrelsesformand

Emne
  • Hillerød Forsyning